Våra bilar Kristianstad

Om oss

Eddie Eriksson hette upphovsmannen till Eddies Bil, som i sin tur är en av två företrädare till vad som nu har blivit Eddies Bilexpo. Eddie Eriksson öppnade upp sin verksamhet Eddies Bil år 1995 och redan då hade han massor av kött på benen som bilmekaniker. Förutom bilverkstad hade Eddie i sin första verksamhet fokus på däck och försäljning av begagnade bilar.

Vägen hit

Eddies Bil tog över Näsums Bilverkstad år 2000 och ytterligare en erfaren mekaniker anslöt sig till expanderande Eddies Bil. Eddie Eriksson och Kenneth Rosenbäck blev nu ett riktigt dream team.

År 2003 slogs de två samarbetande verksamheterna, som än så länge hade legat i småorterna Gualöv och Näsum, igen för att enas i Kristianstad, och bara tre år senare, dvs. år 2006, tog man även över vad som då hette Bilexpo i Kristianstad. Man tog inte bara över verksamheten utan också lokalerna och företagsnamnet ändrades från Eddies Bil till Eddies Bilexpo.

Nya, fräscha lokaler och högteknologisk utrustning

Många förändringar har gjorts och idag består Eddies Bilexpo av en stor, högteknologisk bilverkstad med all den senaste utrustningen för att kunna bedriva en seriös verksamhet. Man har anslutit sig till en nybyggd bilpark på 1000 m2 där alla begagnade försäljningsobjekt finns på display kompletterar verksamheten. Vidare finns här ett fikarum och ett försäljarkontor och vem som helst är välkommen in för en kopp kaffe eller te medan de väntar på att bilen ska bli klar, alternativt diskutera eventuella bilköp.

Eddies Bilexpo AB

Alla är välkomna till Eddies Bilexpo, i vår bilverkstad tar vi emot din bil när det är dags för service eller den är i behov av reparation. Du som är sugen på en ny bil kan också besöka oss och ta en titt på vårt utbud av begagnade bilar i Kristianstad.

Kontakt

Blekingevägen 110, Kristianstad

073-302 69 50

072-353 43 26

[javascript protected email address]

Öppettider

Bilförsäljningen

Vardagar 10:00 - 18:00

Lördagar 10:00 - 15:00

Verkstad / Däck / Rekond

Vardagar 07:30 - 16:30